kookles voor vaste cursisten
workshops en open inschrijf-avonden
verkorte cursus
Messen- & slijpservice
contact en locatie
foto impressies
Valentijn Bogaers | gsm 06 23920063 | contact@kookerijbogaers.nl  

Kookles voor vaste cursisten

Leer de fijne kneepjes van de grote chefs door iedere maand te koken onder begeleiding van chef-kok Valentijn Bogaers.

 

Koken is zijn passie, zijn enthousiasme aanstekelijk! Zijn enorme kennis, opgedaan door jarenlange ervaring in de keuken bij meester-koks (Wim Wolfs, Cas Spijkers, Riny van de Oordt ea) en sterren-chefs (Cees Helder, Onno Kokmeijer, Erik van Loo ea) deelt hij graag!

Elke maand een verrassend en heerlijk 4 -gangen menu, heldere uitleg en een gegarandeerd gezellige avond! We besteden aandacht aan de (verse) ingrediënten, materialen en de (basis)- technieken/ snijtecnieken.

Kosten 57,50 euro per les bij betaling 5 lessen vooruit (10 lessen per jaar)

Proefles?

Neem contact met ons op voor een afspraak!

Wij werken met de verse producten van Biologische slagerij van Ginhoven.

 

www.vanginhoven.nu

De menu’s variëren van de Franse keuken tot een thema-les. Zoals bijvoorbeeld Thaise, Italiaanse of Oosterse keuken. Maar we maken ook tapas, amuses of een heerlijk kerstgerecht. We houden rekening met de seizoenen en de verkrijgbaarheid van de ingrediënten. 
Je ontvangt een duidelijke beschrijving van de gerechten zodat je deze thuis zelf ook kunt bereiden. Een bijpassende wijn bij ieder gerecht maakt dit avondje ontspannen koken compleet!

Je hoeft echt geen kookwonder te zijn om de lessen te kunnen volgen, als je maar van koken houdt!                               


Inschrijven kan individueel of per groep. (min.10 personen)

De kookstudio wordt ook zonder begeleiding verhuurd. Neem hiervoor contact met ons op.